Aveți sufletul pereche, aveți și rochia de mireasă și costumul mirelui, meniurile sunt stabilite, invitațiile trimise și toate programările au fost făcute.

Un pas important sunt decorațiunile, modul în care alegeți să așezați florile pe masă, cum va arăta candy-barul, ce ornamente să adăugați în sală, fețele de masă și de scaune și ce culori predominante vor oferi farmec localului.

Decorul și accesoriile nu sunt doar despre a înfrumuseța încăperea, sunt despre a induce o atmosferă, despre a comunica energia cuplului cu toți ceilalți și de a învălui sala în bucurie și emoție.

Unele dintre cele mai importante accesorii pe care ar trebui să le aveți în vedere sunt:

Florile de nuntă pentru invitați

Florile de nuntă pentru invitați rămân unul dintre cele mai boeme și frumoase accesorii pe care le puteți oferi invitaților. În ultimul timp, mirii nu mai oferă flori de nuntă la toți invitații, ci doar familiei, însă asta nu înseamnă că și-au pierdut din valoare.

Florile de nuntă pentru invitați se pot pune fie în piept, fie la mână, însă, alegerea acestora trebuie să fie personală și să dezvăluie rafinament și delicatețe.

Mărturia

Mărturia de la nuntă are rolul de a-i surprinde pe invitați și de a le oferi un mic fragment din personalitatea cuplului. Aceasta trebuie să fie foarte bine aleasă întrucât invitații vor lua acasă mărturia cu scopul de a păstra amintirea minunatului eveniment, iar niște mărturii elegante, în armonie cu tot decorul sălii poate să bucure plăcut ochiul privitorului.

Mărturia poate lua diferite forme, iar în crearea acesteia vă puteți lăsa imaginația să zboare în mod natural.

Indiferent ce decorațiuni sau accesorii alegeți, nu uitați că acestea vorbesc de la sine. Emoția se transmite, se simte, iar mirii trebuie să fie 100% convinși că alegerile pe care le-au făcut sunt cele mai potrivite cu personalitatea lor.