Ziua nunții va rămâne în memoria ta drept una dintre cele mai fericite zile, una pe care nu o vei uita niciodată. Și totuși, pregătirile pe care trebuie să le faci înainte de nuntă sunt printre cele mai stresante și mai obositoare. Este destul de complicat să acorzi atenție fiecărui detaliu: invitați, aranjamente, meniu, muzică, fotograf… Și mai ai și grija transportului pentru cine nu este din oraș, sau pentru mire și mireasă. Lasă măcar grija aceasta deoparte și optează pentru o mașină cu șofer, care te poate ajuta enorm într-o astfel de zi importantă. Oricine va putea astfel să servească și un pahar de șampanie, fără grija volanului.

Automobil de lux pentru miri

De cele mai multe ori, un astfel de automobil va fi din gama de lux, impecabil și perfect pentru niște fotografii reușite. Vei avea tot confortul necesar în cea mai importantă zi și vei face o impresie plăcută. Dacă urmezi tradiția, atunci mirele și mireasa vor ajunge separat, deci va fi nevoie de două mașini. Nu e o problemă, e o zi în care cheltuielile nu mai contează atât de mult.

Pentru invitați

Foarte multe persoane invitate la eveniment nu vor fi din oraș, așa că este indicat să le asiguri transport. Nici nu cunosc împrejurimile sau locația evenimentului, este cam nepoliticos să îi trimiți cu un taxi. Închiriază un microbuz cu șofer sau chiar un autocar mai mic, dacă ai mulți invitați. Nu e deloc plăcut să rămâi pe drumuri, așa că e bine să ai suficient loc pentru toată lumea, chiar dacă înseamnă că vei angaja un șofer în plus.

Și ține minte, poți apela la o mașină cu șofer chiar și înainte de nuntă, pentru oaspeții care ajung la aeroport sau la gară, sau pentru a transporta fericitul cuplu către luna de miere, a doua zi după petrecere.