O invitație la nuntă, ca mod formal de a-ți invita prietenii și rudele la marea zi, poate ajuta foarte mult la stabilirea unei teme pentru petrecerea ce va veni. Vintage sau modernă, colorată sau simplă, invitația poate fi un indiciu cu privire la stilul evenimentului care urmează. Și, cum majoritatea vor dori o nuntă cât mai originală, poți începe să îți personalizezi marele eveniment chiar cu invitațiile la nuntă. Cât tu îți verifici pariul pe https://super-bets.ro, noi îți vom da câteva idei pe care le poți pune în aplicare.

Panglici

Sunt ușor de procurat de la orice magazin, ba mai mult, le poți face din materiale pe care deja le ai prin casă. Croit cu grijă, orice material poate deveni un accesoriu original care schimbă complet aspectul. Cu ajutorul unei panglici adaugi o notă colorată unei invitații, și chiar poți da invitaților o sugestie despre culorile folosite la decorarea sălii sau culoarea rochiilor domnișoarelor de onoare. Poate musafirii vor dori să adopte aceleași nuanțe în alegerea ținutei.

Pânză și etichete

Pentru un look ceva mai vintage, poți opta pentru fâșii de pânză veche, aplicate cu gust, alături de o etichetă discret imprimată cu inițialele mirilor și cu data evenimentului. Poți asambla chiar acasă aceste invitații, dacă nu dorești să plătești în plus la o firmă specializată. E destul de simplu și vei putea să adaugi o notă personală.

Flori sau frunze uscate

Dacă îți plac aranjamentele florale, te poți juca cu câteva flori uscate și aplicate pe invitație. Le poți lipi, sau lega cu o panglică subțire, sau îți dăm o idee grozavă. Știi genul acela de ceară colorată care se folosea în trecut la sigilarea corespondenței? E o idee minunată pentru invitația de nuntă. Cu astfel de ceară poți fixa un mic aranjament floral pe fiecare foaie. Iar dacă mai folosești și flori parfumate, cum ar fi lavanda, vei crea și un mic cadou parfumat pentru invitați.